LADINGDIEFSTAL IS VAN ALLE TIJDEN…

 

De laatste tijd stijgt het aantal ladingdiefstallen explosief. Uit onderzoek blijkt dat 45% van alle bedrijven in de (internationale) logistieke sector de afgelopen jaren in aanraking kwam met criminaliteit. In de meeste gevallen ging het om ladingdiefstal.

Diefstal van snel verhandelbare goederen, zoals elektronica, kleding, gereedschappen, cosmetica en tabak, neemt hand over hand toe. Open grenzen bieden de mogelijkheid de goederen in korte tijd over grote afstand weg te voeren en daarmee te onttrekken aan het zicht van de eigenaren en opsporingsinstanties.

Om ladingdiefstal te voorkomen stellen opdrachtgevers steeds hogere eisen aan de beveiliging van voertuigen. Want afnemers eisen stipte levering en hebben er weinig begrip voor dat goederen niet aankomen omdat er tijdens het vervoer ladingdiefstal heeft plaatsgevonden.

Cargo-Lock® heeft ook voor u een op maat gesneden oplossing om ladingdiefstal te voorkomen! Neem contact op met de professionals van Cargo-Lock® en u krijgt een glashelder beveiligingsadvies toegespitst op uw specifieke situatie.

Johan Dijkstra – Directeur