Bestelauto Expo 2017

Voor de bestelauto is er dit jaar een eigen beurs, de ‘Bestelauto Expo 2017’. De beurs vindt plaats op 4 en 5 oktober 2017 in Expo Houten. Cargolock is erbij! Bezoek Cargo Security Systems op stand nummer 380 in hal 2

Deze eerste editie van Bestelauto Expo is, volgens de organisatie, een logisch vervolg op de explosieve groei in het aantal verkochte bestelauto’s.

Het event bundelt alle producten en informatie voor ZZP-ers, MKB-ers, fleetowners en automotive-managers. De beurs biedt een ‘all in one’ concept, zegt organisator Patrick van Tilburg van EXPOmotion. “Bezoekers kunnen op één dag kennismaken met alle aspecten van hun bedrijfswagen. Van aanschaf van de wagen zelf, tot inruil, inrichting en inbouw, belettering, lease en financiering, onderhoud, telematica en fleet-managementsystemen.”

Cargo Security Systems heeft de koffie klaar en ontvangt u graag op stand nummer 380 in hal 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *