Da’s kunst… met een Volvo FH

Voor het transport van kunstwerken binnen Europa heeft Crown Fine Art sinds kort de beschikking over een Volvo FH 420 bakwagen. De auto werd geleverd door Volvo Group Truck Center Amsterdam  en door Cargo-lock® voorzien van diefstalbeveiliging.

Crown Fine Art maakt deel uit van de Crown Worldwide Group. Oprichter Jim Thompson startte in 1965 met het verhuizen van Amerikaanse soldaten van en naar Japan. Zowel de geografische reikwijdte als het dienstenpakket van zijn onderneming breidde zich gestaag uit; vandaag de dag telt Crown Worldwide Group zes divisies in 54 landen. Crown Fine Art houdt zich vanuit zestien vestigingen in Europa, Azië en Rusland bezig met advies en uitvoering omtrent transport, verpakking, opslag en collectiemanagement voor beeldende kunst en kunsttentoonstellingen.

De opdrachten binnen Europa worden door Crown Fine Art uitgevoerd met een eigen wagenpark van ruim dertig trucks, waarvan er acht ter beschikking staan van het hoofdkwartier in Amsterdam. Om diefstal te voorkomen, worden de deuren vergrendeld met automatische Cargo-Lock pensloten. Klik hier om het volledige artikel op TTM (Truck, Transport, Management Online) te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *